Sütiket használunk, hogy segítsenek javítani weboldalunkat. Kérjük, olvassa el a Cookie szabályzat .

Online segítség

Belső biztonsági mentés

A belső biztonsági mentés lehetővé teszi az adatok biztonsági mentését a NAS-ról helyi megosztott mappákba. A Belső biztonsági mentés és a MyArchive lemezek használata tökéletes off-site biztonsági mentési megoldást hoz létre.

  • Válasszon egy mentési típust itt.
    • Több elem biztonsági mentése egyetlen helyre: Az összes kiválasztott forrás mappa egyenként kerül átmásolásra a cél mappába. Több mappa is kiválasztható.
    • Egy az egyben mappák biztonsági mentése: Az összes adat a meghatározott cél mappában szinkronizálva lesz az adatokkal az Ön forrás mappájában. Mindkét mappa tartalma azonos lesz.
      • Válassza ki több 1-1 mappát, amelyeket egy mentési feladatban biztonsági másolatba szeretne állítani. (Újdonság az ADM 4.2.5-ben)
      • A cél helyen külön fájlok megtartása: A másolás és szinkronizálás befejezésekor a forrás és cél helyen pontosan ugyanazok az adatok találhatók. Előfordulhat, hogy a cél helyen már találhatók fájlok. Az opció engedélyezésével ezek a már ott található külön fájlok érintetlenül a helyükön maradnak.
  • Itt állíthatja be a ismételt biztonsági mentések gyakoriságát a mentési időszak alatt. (Újdonság az ADM 4.2.5-ben)
  • Létező fájlok kihagyása, ha nem módosították: Ha engedélyezi ezt az opciót, a meglévő, nem módosított fájlok kihagyásra kerülnek, hogy időt takarítson meg a biztonsági mentés során.
  • Támogatja a ritka fájlok replikációját: Csak akkor kell engedélyeznie ezt a beállítást, ha a biztonsági másolatot készíteni kívánt adatok ritkás fájlokat tartalmaznak. Normális esetben ezt a beállítást nem kell engedélyeznie.
  • Támogatja a szimbolikus linkek replikációját: Csak akkor kell engedélyeznie ezt a lehetőséget, ha a biztonsági másolatot készíteni kívánt adatok szimbolikus linkfájlokat tartalmaznak. Normális esetben ezt a lehetőséget nem kell engedélyeznie. A szimbolikus hivatkozás (más néven szimlink vagy lágy hivatkozás) olyan fájl, amely abszolút vagy relatív elérési útvonal formájában hivatkozást tartalmaz egy másik fájlra vagy könyvtárra, és amely befolyásolja az elérési útvonal feloldását.
  • A MyArchive 1 automatikus csatlakoztatása a biztonsági mentés megkezdése előtt, és a mentés befejezése után a lemezek kilövése: Ha engedélyezi ezt a beállítást, az ADM automatikusan csatlakoztatja a csatlakoztatott MyArchive meghajtót a biztonsági mentés megkezdésekor, és a MyArchive meghajtót a befejezéskor automatikusan kiveszi.
  • Küldetés mód: Az ASUSTOR Küldetés mód opciója a külső mentéshez lehetővé teszi, hogy beállítsa azt az időtartamot, amely alatt a mentési feladat aktív lesz, és amely után megszakad, ha nem indul el. A Mission Mode jelentős rugalmasságot biztosít az IT-adminisztrátoroknak a mentési feladatok és a hálózati erőforrások konfigurálásakor.
  • A célállomás összes felhasználójának preferált fájlengedélye: Ha a forrás és a célállomás ACL-állapota nem azonos, akkor ez az engedélybeállítás lesz érvényben a célállomáson lévő fájlokra.
  • Tulajdonos megtartása: Alapértelmezés szerint a célállomáson lévő fájlok tulajdonosa az a felhasználó lesz, aki a biztonsági mentési feladatot létrehozta. Ha engedélyezi ezt a beállítást, akkor a célállomáson megőrizheti a fájlok eredeti tulajdonjogát.


Tudjon meg többet

NAS 255 - A MyArchive használata