We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

Online Help

Hardware

Opmerking: deze functie kan verschillen afhankelijk van het NAS-model dat wordt gebruikt.

Hier kunt u de instellingen configureren voor de LED-indicators, zoemer, stand-by harde schijf, stroomgebruik, ventilatorsnelheid en LCD-beeldscherm.

 • Systeem: hier kunt u kiezen om een van de LED-indicators uit te schakelen om energie te sparen. Door "Nachtmodus" te selecteren, wordt alleen de LED-indicator voor de voeding ingeschakeld. Elke 10 seconden zal een oranje lampje knipperen. Met “Planning nachtmodus” kunt u de begintijd en de duur van de nachtmodus configureren. U kunt hier ook instellingen configureren voor de zoemer en de reset-knop.
 • Stand-bystand schijf: uw harde schijven zullen naar stand-by gaan wanneer ze gedurende de hier opgegeven periode inactief blijven. In de slaapstand knippert het LED-indicatielampje van de harde schijf op de voorkant van de schijflade eenmaal elke 10 seconden om aan te geven dat de schijf in de slaapstand staat. Als een toegangsfout wordt gedetecteerd op een harde schijf, gaat het LED-indicatielampje op de voorkant van de schijflade rood branden.
 • Voeding: hier kunt u de instellingen voor het stroomverbruik, zoals Wake-On-LAN (WOL) en het stroomschema beheren.
 • Ventilatorbesturing: hier kunt u de rotatiesnelheid voor de ventilator instellen. Als u niet zeker weet welke snelheid u moet kiezen, kunt u gewoon Auto selecteren. Hiermee wordt de ventilatorsnelheid automatisch aangepast volgens de temperatuur van het systeem.
 • LCD-scherm: U kunt het LCD-scherm zo instellen dat een aangepaste lichtkranttekst wordt weergegeven. Deze functie is alleen beschikbaar op de volgende modellen: AS-604T, AS-606T, AS-608T, AS7008T, AS7010T, AS5104T, AS5108T, AS5110T.

 • Slaapstand: Hier kunt u de tijdsperiode configureren dat de NAS inactief blijft voordat deze automatisch naar de slaapstand (S3) gaat. Naast RAM stopt alle hardware van de NAS met werken om energie te besparen.

Waarom gaat mijn ASUSTOR NAS niet naar de slaapstand (S3)?

Als u om welke reden dan ook geen verbinding kunt maken met uw NAS, kunt u deze knop gebruiken om de standaardwaarden van een aantal instellingen opnieuw in te stellen.

 1. Download Center, Takeasy-downloadtaken, geplande RSS-downloads, kan niet naar de slaapstand (S3) gaan wanneer abonnementsdownloads van multimediawebsites in behandeling zijn.
 2. Kan niet naar de slaapstand (S3) gaan wanneer Surveillance Center bezig is met opnemen.
 3. Kan niet naar de slaapstand (S3) gaan wanneer de volgende apps bezig zijn met synchroniseren: Dropbox, Google Drive, ASUS WebStorage, BitTorrent Sync.
 4. Kan niet naar de slaapstand (S3) gaan wanneer de volgende apps back-uptaken uitvoeren: HiDrive, RALUS, WonderBox, Xcloud.
 5. XBMC of Boxee is geïnstalleerd.Reset-knop

Als u om welke reden dan ook geen verbinding kunt maken met uw NAS, kunt u deze knop gebruiken om de standaardwaarden van een aantal instellingen opnieuw in te stellen.

 1. Het accountwachtwoord van de systeembeheerder (admin) wordt opnieuw ingesteld naar "admin".
 2. De HTTP- en HTTPS-poorten van het systeem worden opnieuw ingesteld naar respectievelijk 8000 en 8001.
 3. Het systeem wordt opnieuw ingesteld om automatisch een IP-adres te verkrijgen. U kunt vervolgens het ASUSTOR Control Center gebruiken om uw NAS te zoeken.
 4. ADM-defender wordt opnieuw ingesteld en zal alle verbindingen toestaan.
Herinnering: u moet de resetknop ingedrukt houden tot u een "pieptoon" hoort om de hierboven vermelde instellingen te resetten.