We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

Online Help

App Central

Opmerking: deze functie kan verschillen afhankelijk van het NAS-model dat wordt gebruikt.

u kunt App Central gebruiken om apps te downloaden die geschikt zijn voor gebruik met uw NAS. App Central biedt u een uitgebreid assortiment toepassingen zodat u software kunt installeren die op een unieke manier is aangepast aan uw behoeften. Het maakt niet uit of uw interesses liggen in digitaal amusement, e-commerce, blogging of websiteconstructie, App Central heeft het allemaal.

  • Alle nieuw geïnstalleerde apps worden onmiddellijk ingeschakeld nadat de installatie is voltooid.
  • Als u ervoor kiest een app te verwijderen, worden ook alle instellingen en informatie met betrekking tot de app verwijderd. Als u de app op een latere datum opnieuw wilt installeren, kan het systeem de app niet terugzetten naar zijn voorgaande status met alle voorgaande instellingen en informatie nog steeds intact.

Over App Central

App Central kan toepassingen bevatten die zijn ontwikkeld door ASUSTOR, open source-software en software van externe ontwikkelaars. Voor toepassingen die officieel zijn gecontroleerd, biedt ASUSTOR een beperkte garantie met betrekking tot het installeren en uitvoeren van de toepassing. Als u vragen hebt met betrekking tot een specifieke toepassing, moet u direct contact opnemen met de ontwikkelaar.

ASUSTOR kan de stabiliteit van uw systeem niet garanderen als u kiest om toepassingen te installeren die niet officieel zijn gecontroleerd. Als u kiest om dit te doen, zult u de verantwoordelijkheid voor alle risico's moeten aanvaarden. Voordat u start met het gebruik van App Central, moet u eerst de gebruiksvoorwaarden lezen en ermee akkoord gaan.

Als u ADM upgrade, is het raadzaam tegelijkertijd ook alle ASUSTOR apps te upgraden om compatibiliteit met de laatste nieuwe versie van ADM te garanderen. Hierdoor zal uw ASUSTOR NAS onder de optimale condities functioneren.

  • Als ADM geüpgraded wordt, upgrade dan ook actieve ASUSTOR apps die anders niet meer compatibel zijn:
    Na aanzetten van deze optie zullen alle ASUSTOR apps automatisch geüpgrade worden als ADM geüpgraded wordt. Hierdoor werken uw ASUSTOR apps onder optimale condities.
  • Stel automatisch geplande updates in:
    Na aanzetten van deze optie zullen alle ASUSTOR apps automatisch geüpgrade worden als ADM geüpgraded wordt. Hierdoor werken uw ASUSTOR apps onder optimale condities.

Opmerking: Als het systeem uitschakelt, of als de upgrades onderbroken worden wegens onbekende oorzaken tijdens upgrades van ASUSTOR apps, zal het systeem proberen de upgrades opnieuw te installeren op het volgende geplande tijdstip.