We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

 • Back-up & herstel
 • Gemakkelijke toegang
 • Thuisamusement
 • Serverhosting
 • Energiezuinig
 • Opslagbeheer
 • Systeem- en gegevensbeveiliging
 • Videobewaking
 • ASUSTOR NAS 華芸 SoundsGood

  Wat is SoundsGood?

  SoundsGood is een muziekspeler App die ontwikkeld is voor muziekliefhebbers. ASUSTOR NAS gebruikers kunnen SoundsGood downloaden en installeren vanuit App CentraL. Nadat hun muziekcollectie of eigen composities geimporteerd zijn in SoundsGood's muziekbibliotheek, hebben gebruikers hun eigen speciale streaming muziekplatform.

  Asustor NAS 華芸 Wat is SoundsGood?

  SoundsGood Starten

  Na het downloaden van SoundsGood kan de gebruiker de App openen door te klikken op het icoon op het ADM bureaublad.
  Na het openen van de App kunnen gebruikers het Instellingen menu gebruiken om codecs, taalinstellingen en meer te configureren. Onder het kopje MediaBron kunnen zij het pad aangeven waar hun muziek opgeslagen is op de NAS om deze te importeren in SoundsGood. Na deze stap is het importeren van muziek compleet.

  Asustor NAS 華芸 SoundsGood Starten

  Een Eenvoudig Te Gebruiken en Compacte Interface

  Met de 5 categoriën bovenin de interface kunnen gebruikers op de volgende manieren geimporteerde muziek bekijken: Alle Nummers, Album, Artiest, Genre, Map. Het linkerpaneel heeft extra categoriën voor het organiseren en afspelen van muziek. Deze categorieën omvatten Onlangs Toegevoegd, Onlangs Afgespeeld, Meest Afgespeeld en Willekeurig 100. Gebruikers kunnen tevens individuele nummers beoordelen, ze als favoriet toevoegen en de wachtrij van de playlists aanpassen, zodat ze hun favoriete playlist snel kunnen selecteren.

  Asustor NAS 華芸 Een Eenvoudig Te Gebruiken en Compacte Interface

  SoundsGood heeft een compacte en eenvoudig te gebruiken interface.

  Elke playlist heeft een Titel, Album, Tijd, Artiest, genre en Beoordeling voor elk nummer en elk nummer kan als favoriet toegevoegd worden. De volgorde van de nummers op de playlist kan ook aangepast worden. De afspeelknoppen staan onderaan de interface en er kan mee afgespeeld, gepauzeerd, naar het volgende nummer gesprongen, naar het vorige nummer gesprongen, de afspeel wachtrij bekeken, herhalen/shuffle modus intellen en volume en teksten bekeken worden. Met de songtekst functie kunnen gebruikers teksten bekijken die ze geimporteerd hebben voor een bepaald nummer.

  Asustor NAS 華芸 SoundsGood heeft een compacte en eenvoudig te gebruiken interface.

  Luister alleen of met vrienden naar muziek met gebruik van Tweevoudig Streamen

  Veel mensen vinden het fijn om na een lange dag te releksen en naar muziek te luisteren. Er zijn echter ook momenten waarop je alles los wilt laten, plezier wilt hebben, wil feesten en met vrienden naar je favoriete nummers wilt luisteren. Of je nu alleen of met vrienden naar muziek wilt luisteren, met SoundsGood kan dat allemaal. Met SoundsGood's exclusieve Tweevoudig Streamen kun je ervoor kiezen om naar je muziek te luisteren via de Web Browser of via de lokale audio output op je NAS. ASUSTOR NAS apparaten kunnen verbonden worden met audio output apparaten als HDMI versterkers, USB DAC's, USB/Bluetooth speakers en AirPlay apparaten, zo krijg je de power om je feest kracht bij te zetten.

  Asustor NAS 華芸 Luister alleen of met vrienden naar muziek met gebruik van Tweevoudig Streamen

  Deel en Luister naar Muziek

  Behalve voor opslag zijn NAS aparaten ook geoptimaliseerd voor delen. SoundsGood heeft permissierechten beheer via permissie intellingen van playlists waarmee gebruikers de groepen of gebruikers kunnen specificeren waarmee ze hun muziek willen delen. Met links naar individuele liedjes kunnen gebruikers hun favoriete nummers of composities delen.

  Asustor NAS 華芸 Deel en Luister naar Muziek

  Al Je Muziek Altijd Beschikbaar

  Voor gebruikers die altijd onderweg zijn is de mogelijkheid om altijd te kunnen beschikken over hun muziek erg belangrijk. Met de mobiele app AiMusic kunnen gebruikers muziek vanuit hun SoundsGood bibliotheek streamen naar hun mobiele apparaten en hebben zij hun muziek daardoor altijd bij zich. Nummers kunnen ook gedownload worden om offline te beluisteren. Bovendien ondersteunt AiMusic tweevoudig streamen. Als de NAS verbonden is met een willekeurig type lokale output, kan AiMusic gebruikt worden als afstandsbediening en biedt zo een manier om te luisteren naar alle muziek op de NAS.

  Asustor NAS 華芸 Al Je Muziek Altijd Beschikbaar

  Luister moeiteloos naar je favoriete muziek

  Iedereen heeft wat muziek nodig in zijn leven. SoundsGood op ASUSTOR NAS heeft het ultieme cloud streaming platform voor uw muziekcollectie, zodat u uw favoriete nummers altijd binnen bereik heeft. Met een veelheid aan makkelijke opties en flexibele manieren van afspelen is SoundsGood een absolute must voor elke muziek liefhebber.

  Asustor NAS 華芸 Luister moeiteloos naar je favoriete muziek