We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

 • Back-up & herstel
 • Gemakkelijke toegang
 • Thuisamusement
 • Serverhosting
 • Energiezuinig
 • Opslagbeheer
 • Systeem- en gegevensbeveiliging
 • Videobewaking
 • ASUSTOR NAS 華芸 ASUSTOR Portal

  Een nieuwe manier om de lokale weergave van je NAS te gebruiken

  Je hoeft niet langer je computer aan te zetten wanneer je video's wilt afspelen of wilt surfen op internet. Sluit simpelweg je NAS aan op een HDMI-gereed beeldscherm en laat de rest over aan de ASUSTOR Portal! Binnen de ASUSTOR Portal kun je direct surfen op internet met behulp van de Firefox.


  Opmerking: ASUSTOR Portal biedt alleen snelkoppelingen voor browsers naar streaming websites als Netflix, YouTube, Amazon Prime, of Disney+ om het openen van elke dienst eenvoudiger en sneller te maken. ASUSTOR biedt geen garantie voor de gebruikers ervaring of content gehost op sites van derden. De ervaring kan varieren bij het gebruik van websites van derden.

  Asustor NAS 華芸 Een nieuwe manier om de lokale weergave van je NAS te gebruiken

  Standaard Groeperen van Apps

  Na de installatie van grote hoeveelheden ASUSTOR Portal apps, gebruikt ASUSTOR Portal standaard gegroepeerde apps zoals “Alles”, “Video” en “Sociaal” om uw apps te organiseren zodat u snel de apps terug kunt vinden die u nodig heeft.


  *Beschikbare apparaten: AS31, AS32, AS50, AS51, AS52, AS53, AS54, AS61, AS62, AS63, AS64, AS66, AS67, AS70, FS67

  Asustor NAS 華芸 Standaard Groeperen van Apps

  Persoonlijke instellingen

  Je kunt al je favoriete websites toevoegen aan de ASUSTOR Portal. Door te klikken op de snelkoppelingen heb je direct toegang. Je kunt ook de volgorde van de snelkoppelingen en de bureaubladachtergrond veranderen om de ASUSTOR Portal aan te passen aan je voorkeuren.

  Asustor NAS 華芸 Persoonlijke instellingen

  Easy Afstandsbediening

  ASUSTOR biedt verschillende methoden om de ASUSTOR Portal op afstand te bedienen.

  • De ASUSTOR Remote
  • De AiRemote app voor gebruik vanaf je mobiele apparaten
  • USB-toetsenbord en -muis

  De ASUSTOR Remote is geschikt voor gebruik bij volgende modellen: AS-2TE, AS-3, AS-6*, AS31, AS32, AS50, AS51, AS52, AS53, AS54, AS61, AS62, AS63, AS64, AS66, AS67, AS70
  *Gebruikers van de AS-6-serie moeten een IR-ontvanger aanschaffen voordat zij de ASUSTOR-afstandsbediening kunnen gebruiken met hun NAS.

  Asustor NAS 華芸 Easy Afstandsbediening

  Get it all done in one spot

  No matter if it’s the displayed time, NAS IP, screen resolution, default App or even shortcut icons to virtual machines in VirtualBox, all can be configured on the local display interface.

  Asustor NAS 華芸 Get it all done in one spot

  Blader door een groot aantal Websites

  Met ASUSTOR Portal kunt u, behalve dat Netflix en YouTube voorgeladen worden, nog meer websites bekijken om te genieten van video’s, chatten en op de hoogte blijven van het nieuws nadat de URL-Packs geinstalleerd zijn.
  • Multimedia Sites: De populairste multimedia sites worden meegeleverd, zodat u uw favoriete site kunt uitkiezen om video’s te bekijken.
  • Social Media Sites: Chat, verstuur email, deel videos, deel online bestanden en meer met al uw vrienden en familie. Hou contact en blijf verbonden.
  • Nieuws Sites: Blijf op de hoogte van de laatste zakelijke ontwikkelingen van sport, weer, reizen, politiek en en meer.

  Asustor NAS 華芸 Blader door een groot aantal Websites

  Live streaming met StreamsGood

  Stream programma's van je favoriete makers met StreamsGood. StreamsGood maakt verbinding met accounts op Twitch, YouTube Gaming, Facebook Gaming, Douyu maakt streaming mogelijk van vrijwel elke maker. Download StreamsGood en begin vandaag nog met streaming en interactie met je favoriete streamers.

  Asustor NAS 華芸 Live streaming met StreamsGood