We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

 • Mobiele apps
 • ASUSTOR NAS 華芸 AiMaster

  Eenvoudige installatie van uw NAS

  Met AiMaster kunt u uw NAS onmiddelijk initialiseren en activeren met uw telefoon of tablet. Houd uw ASUSTOR NAS eenvoudig in de gaten, voeg gebruikers toe, download en installeer apps, update ADM en pas ADM instellingen aan, dit maakt de nieuwe AiMaster makkellijker dan ooit.

  Asustor NAS 華芸 Eenvoudige installatie van uw NAS

  Geheel nieuwe Login Pagina

  De volledig nieuwe login pagina kan login informatie delen tussen andere geinstalleerde mobiele ASUSTOR apps en elimineert de noodzaak om login info meerdere keren in te geven. NAS apparaten die Wake on LAN of WAN ondersteunen kunnen direct wakker gemaakt worden door AiMaster.

  Asustor NAS 華芸 Geheel nieuwe Login Pagina

  Eenvoudige Installatie van ADM

  AiMaster is een app voor telefoons en tablets om ADM instellingen te beheren en aan te passen.

  Asustor NAS 華芸 Eenvoudige Installatie van ADM

  Blijf Up to Date Met Uw NAS

  Bekijk en monitor op elk moment NAS gezondheid en monitor bronnen van een ASUSTOR NAS via AiMaster. Nadat push notificaties zijn aangezet, kan ADM gebeurtenis berichten versturen naar uw telefoon of tablet.

  Asustor NAS 華芸 Blijf Up to Date Met Uw NAS

  Beheer uw NAS op Afstand en Lokaal

  Gebruik uw telefoon of tablet om verschillende diensten van ADM aan- of uit te zetten, beheer alle NAS apps en backup taken op elk moment en vanaf vrijwel elke locatie. Het beheren en uitwerpen van externe USB of MyArchive apparaat vanaf de NAS is ook makkelijker gemaakt.

  Asustor NAS 華芸 Beheer uw NAS op Afstand en Lokaal

  HTTPS Beschermt Uw Data

  ASUSTOR Mobiele apps ondersteunen versleutelde connecties. All e transmissies van data van mobiele aparaten en een NAS kunnen versleuteld worden om effectief te helpen kwaadwillende network sniffing te voorkomen.

  Asustor NAS 華芸 HTTPS Beschermt Uw Data

  Verbeterde Mobiele Privacy Bescherning

  Toegangscode slot is de eerste lijn van verdediging tegen niet geautoriseerde toegang tot uw data als u de ASUSTOR’s bundel apps voor telefoons en tablets gebruikt. Als toegangscode slot is ingeschakeld dient u een toegangscode in te geven voordat u met de app verbinding kunt maken met uw NAS. Biometrie is nog een manier waarop ASUSTOR apps voor telefoons en tablets u op de juiste manier authenticeren. Gebruik van biometrie om ASUSTOR apps voor telefoons en tablets te ontgrendelen is sneller en veiliger en verbetert de mobiele privacy significant terwijl de toegang tot uw NAS en persoonlijke data niet in verkeerde handen valt.

  Asustor NAS 華芸 Verbeterde Mobiele Privacy Bescherning

  Download het nu en vereenvoudig uw NAS-ervaring

  AiMaster is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten. U kunt zoeken naar AiMaster in de App Store en Google Play of de onderstaande QR-codes scannen om de app te downloaden.