Select your language
 • Mobiele apps
 • AiData

  Uw mobiel cloud-gegevensbeheer

  Krijg toegang tot uw gegevens in de cloud en op uw NAS met het gebruiksgemak van uw mobiel apparaat met de mobiele app AiData van ASUSTOR. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en de integratie van bekende cloud-opslagservices, biedt AiData u de mogelijkheid alle bestanden te beheren op uw NAS en via de cloud.

  adm_content

  Handige functies

  AiData beschikt over talrijke handige functies voor het verrijken van uw digitale levensstijl. Gebruik uw mobiel apparaat voor het hernoemen, kopiëren, verplaatsen of verwijderen van gegevens op uw NAS. Sla items op als favorieten voor snel offline bladeren terwijl u onderweg bent of foto's direct uploadt van uw telefoon naar uw NAS. Hebt u een bestand op uw NAS dat u wilt delen? Stuur direct koppelingen voor downloads via e-mail naar uw vrienden en familie. Met de functies van AiData kunt u voordeel halen uit uw persoonlijke cloud.

  for iOS
  ITunes
  for Android
  Google Play
  for Android
  Asustor
       
   





  Dropbox/ Box.net/ GoogleDrive

  Dropbox/ Box.net/ GoogleDrive is op handige wijze geïntegreerd in AiData, biedt u toegang tot uw gegevens op Dropbox/ Box.net/ GoogleDrive en uw NAS, alles in dezelfde app. Maak u klaar om te genieten van gegevensbeheer in de cloud op één locatie.

  adm_content

  Intuïtief geïntegreerd

  U kunt nu gegevens downloaden van uw NAS naar elke map op uw Android/iOS-apparaat of bestanden uploaden van mappen op uw Android/iOS-apparaat naar uw NAS. Nu kunnen gegevens op uw NAS en de rijke verscheidenheid aan apps op uw mobiele apparaten nauwer worden geïntegreerd dan ooit tevoren.

  Bij het bladeren door de aanzienlijke hoeveelheid gegevens op uw NAS, kunt u ervoor kiezen om bestanden in aflopende of oplopende volgorde te vermelden op bestandsnaam, grootte of datum van aanpassing, waardoor u een betere organisatie krijgt bij het beheren van bestanden.

  adm_content

  Verbeterde mobiele privacybescherming

  Maakt u zich zorgen om het verliezen van uw telefoon waardoor iemand per ongeluk volledige toegang krijgt tot alle gegevens op uw NAS? Wachtwoordbescherming is uw eerste verdedigingslinie. Bij het gebruik van wachtwoordbescherming moet u een juist wachtwoord invoeren voordat u de mobiele ASUSTOR-app kunt gebruiken. Dit verbetert de mobiele privacy aanzienlijk waarbij ervoor wordt gezorgd dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iemand per ongeluk toegang geeft tot uw NAS.

  adm_content