We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

 • Mobiele apps
 • ASUSTOR NAS 華芸 AiSecure

  Blijf in contact met alles waar u om geeft met AiSecure

  Met de specifieke mobiele AiSecure-app kunt u thuis gemakkelijk alles dat gebeurt in de gaten houden. Naast het monitoren van live weergaven van specifieke locaties, biedt AiSecure tevens directe push-meldingen die naar uw mobiele apparaat kunnen worden gestuurd wanneer gespecificeerde voorvallen optreden, waardoor u alle meest recente ontwikkelingen kunt vatten in uw handpalm.

  Asustor NAS 華芸 Blijf in contact met alles waar u om geeft met AiSecure

  Gemoedsrust wanneer u er niet bent

  Surveillance Center biedt u uitgebreide voorvalmeldingen. Wanneer een gespecificeerd voorval optreedt, brengt het u automatisch op de hoogte via e-mail, SMS of AiSecure op uw mobiele apparaat, waardoor u directe actie kunt ondernemen. Dit reduceert enige mogelijke schade aan uw activa thuis of op de werkplek.

  Asustor NAS 華芸 Gemoedsrust wanneer u er niet bent

  Eenvoudige configuratie

  AiSecure vereenvoudigt het verbindingsproces met uw bewakingsfeeds op ingrijpende wijze.* Na het inschakelen van Cloud Connect op uw NAS, kunt u uw specifieke Cloud-ID gebruiken om verbinding te maken met Surveillance Center, waardoor u gemakkelijk alle belangrijke zaken in uw leven kunt monitoren vanuit elke uithoek van de wereld.

  *AiSecure biedt 3 verschillende verbindingsmethoden:
  1. Verbinding maken via Cloud-ID.
  2. Verbinding maken via Automatische detectie van ASUSTOR-apparaten op hetzelfde netwerk.
  3. Verbinding maken via IP/Hostnaam.

  Asustor NAS 華芸 Eenvoudige configuratie

  iOS Telefoons Kunnen Camera’s Direct In- en Uitschakelen

  iOS Gebruikers kunnen hun IP camera’s via AiSecure direct in- of uitschakelen. Met AiSecure kunnen gebruikers besluiten of zij hun camera in- of uit willen schakelen om hun persoonlijke privacy te beschermen en opslagruimte te besparen. Gebruikers hoeven niet langer achter hun computer te zitten en Surveillance Center te gebruiken om hun camera’s te beheren. Met AiSecure is het operationele gemak verder verhoogd.

  Asustor NAS 華芸 iOS Telefoons Kunnen Camera’s Direct In- en Uitschakelen

  Android Telefoons Ondersteunen Twee-weg Audio Communicatie

  Met ingebouwde microfoons en speakers kunnen camera’s voorzien in twee-weg audio. Behalve het monitoren van audio in een bepaald gebied, kunt u tevens aankondigingen doen en in real-time gesprekken voeren met mensen in een gebied dat bewaakt wordt door de camera. Gebruikers van Android telefoons kunnen de live beelden van hun camera’s bekijken en tegelijkertijd twee-weg communicatie via audio voeren met behulp van AiSecure.

  Asustor NAS 華芸 Android Telefoons Ondersteunen Twee-weg Audio Communicatie

  Transcoderen

  Surveillance Center transcodeert de video stream van de camera direct zodat gebruikers zich niet af hoeven te vragen of hun telefoon ondersteuning biedt voor het coderen van de beelden van de camera. Door het transcodeer proces kunnen gebruikers de live beelden van hun camera’s bekijken vanaf hun telefoon met behulp van AiSecure, zelfs als de telefoon geen ondersteuning heeft voor specifieke video codecs.

  Asustor NAS 華芸 Transcoderen

  Intuitief Schakelen om Live Beelden van alle Camera’s te Bekijken

  Met AiSecure kunnen gebruikers op een intuitieve manier en sneller naar verschillende camerabeelden kijken. Gebruikers kunnen direct vanaf het live view scherm naar links of rechts swipen om te schakelen tussen de livebeelden van verschillende camera’s. Gebruikers kunnen nu gebruik maken van controle via PTZ, 2-weg audio communicatie, starten met opnemen en het maken van foto’s door snel over te schakelen naar verschillende camera’s. Een Intuitieve bedienings ervaring is nog nooit zo verbazingwekkend geweest.

  Asustor NAS 華芸 Intuitief Schakelen om Live Beelden van alle Camera’s te Bekijken

  AiSecure downloaden

  AiSecure is beschikbaar voor zowel Android als iOS. U kunt naar 'AiSecure' zoeken in de App Store/Google Play of de onderstaande QR-codes scannen om de app te downloaden.