We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

 • ADM
 • Bestand delen
 • NAS-apps
 • ASUSTOR NAS 華芸 Vernieuwd ontwerp van aanmeldpagina

  De aanmeldpagina geeft u nu het vermogen om de achtergrond en de titel te configureren met een aangepaste afbeelding. Nu is het tijd om aan de slag te gaan met het ontwerpen van uw eigen aangepaste aanmeldpagina!

  Asustor NAS 華芸

  Handige Systeem Aankondigingen

  Met de systeem aankondigings functie kunnen systeembeheerders aankondigingen plaatsen of plannen. Dit vervangt de notificaties die de systeembeheerder gebruikers via email of SMS’jes moeten sturen en kan helpen om belangrijke informatie snel bij gebruikers te krijgen. Aankondigingen kunnen ingesteld worden om getoond te worden voor, na of tijdens het inloggen. Bedrijven kunnen deze functie gebruiken om backuptijden aan te kondigen, tijdstippen van systeemonderhoud of andere belangrijke gebeurtenissen te melden aan medewerkers, terwijl gewone gebruikers de functie kunnen gebruiken om familie en vrienden te informeren over nieuw ge-uploade foto’s of video’s die ze willen delen.

  Asustor NAS 華芸 Handige Systeem Aankondigingen

  ADM Online Hulp Assistant

  Om gebruikers te helpen snel aan de slag te gaan met de ASUSTOR NAS, heeft ADM 3.0 een online hulp assistent vóór en ná inloggen op het systeem. Het informatie icoon in de rechter boven hoek van de interface helpt gebruikers snel de FAQ, technische ondersteuning, download center en de officiele ASUSTOR website te bereiken voor nog meer informatie. Na inloggen op ADM, helpt Online informatie gebruikers door informatie voor ADM kernfuncties en links naar fora, downloads, compatibiliteits tabellen, handleidingen en technische ondersteuning aan te bieden.

  Asustor NAS 華芸 ADM Online Hulp Assistant

  App Snelkoppelingen

  ASUSTOR heeft het login proces voor Photo Gallery, SoundsGood, LooksGood en Surveillance Center vereenvoudigd door toevoeging van een nieuwe snelkoppelings optie. Gebruikers hoeven deze vier Apps alleen te installeren en vervolgens de snelkoppelings optie te selecteren in het instellingen menu waarna ze deze Apps aan de rechter bovenkant van het ADM login scherm kunnen vastpinnen. Hierdoor kunnen gebruikers het ADM login proces overslaan en snel toegang krijgen tot de speciale pagina voor de App die ze willen openen, daar inloggen en de App gebruiken.

  Asustor NAS 華芸 App Snelkoppelingen