We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

 • ADM
 • Bestand delen
 • NAS-apps
 • ASUSTOR NAS 華芸 Gebruikersinterface

  Intuïtieve bedieningselementen

  Het gebruik van een NAS is nooit eenvoudiger geweest. ADM's frisse en levendige gebruikersinterface heeft intuïtieve en vertrouwde moderne bedieningselementen. Met ASUSTOR NAShoeftu zich nooit zorgen te maken over een steile leercurve.

  Asustor NAS 華芸 Intuïtieve bedieningselementen

  Gloednieuw Interface Ontwerp en Flexibel Gebruik van Bureaublad

  ADM heeft een flexibel ontworpen bureaublad layout die een optimale configuratie kan bieden, gebaseerd op de schermresolutie. Bovendien kunnen gebruikers bij de organisatie van Apps, met behulp van de handige App groeperingsfunctie, beheer ervaren dat veel weg heeft van een tablet.

  Asustor NAS 華芸 Gloednieuw Interface Ontwerp en Flexibel Gebruik van Bureaublad

  Sleep iconen om ze te groeperen en creër een naam voor de groep

  Sleep en Plak vaak gebruikte mappen of bestanden naar het bureaublad om snelkoppelingen te creëren

  Gepersonaliseerd bureaublad

  Pas uw bureaublad naar wens aan. Of u nuuw apps ordent of de bureaubladachtergrond aanpast, ADM geeft u de vrijheid de look and feel van uw bureaublad aan te passen.

  Asustor NAS 華芸 Gepersonaliseerd bureaublad

  De Perfecte Pasvorm op Elk Scherm

  Alle App windows in ADM zijn nu schaalbaar. De breedte van de interne zijpanelen binnen windows kunnen nu ook aangepast worden. Dit is handig bij het tonen van langere bestandsnamen en talen met langere woorden, zodat ADM comfortabel getoond kan worden op kleine notebooks, grote schermen en alles daar tussenin.

  Asustor NAS 華芸 De Perfecte Pasvorm op Elk Scherm

  Bureaublad Widgets voor Efficient Real-Time Monitoren

  Systeembeheerders kunnen nu zelf bureaublad widgets definieren om de systeemstatus in real-time te monitoren. Widgets zijn Opslag Beheer, Activiteits Monitor, online gebruikers en belangrijke log bestanden. Systeembronnen kunnen nu dynamisch en in real-time gemonitord worden, zonder Apps te hoeven openen.

  Asustor NAS 華芸 Bureaublad Widgets voor Efficient Real-Time Monitoren

  Aanpasbare Thema’s

  Bureaublad achtergrond thema’s kunnen gewijzigd worden al naar gelang de voorkeuren van de gebruikers. Gebruikers kunnen tevens hun eigen afbeeldingen uploaden om als bureaublad achtergrond te gebruiken. Het interface lettertype en kleuren van de windows knoppen kunnen aangepast worden voor extra visueel comfort.

  Asustor NAS 華芸 Aanpasbare Thema’s

  Nieuwe Control Panel Widget – Vind Snel de Instelllingen die je Zoekt

  Het geheel nieuwe ontwerp van de control panel widget integreert alle ADM instellingen en integreert instellingen functies die oorspronkelijk verspreid waren over voorkeuren, toegangs controle en diensten, binnen één enkel deel. De nieuwe interface maakt systeembeheer efficiënter en de instellingen makkelijker te vinden. Blader en krijg met één klik toegang tot alle gerelateerde instellingen.

  Asustor NAS 華芸 Nieuwe Control Panel Widget – Vind Snel de Instelllingen die je Zoekt

  Mijn favorieten

  Met de functie Mijn favorieten kunt u snel de vaakst gebruikte toepassingen openen door ze aan de taakbalk te koppelen wat zorgt voor een hogere productiviteit en efficiëntie.

  Asustor NAS 華芸 Mijn favorieten

  Sorteren van Burereaublad iconen, Snapshots en Herstel

  Met ADM kunnen bureaublad iconen gesorteerd worden zodat gebruikers altijd in staat zijn hun Apps te vinden, terwijl zij met de bureaublad snapshot en herstelfunctie snel in staat zijn vorige bureaublad layouts te herstellen mbv snapshots.

  * Ondersteunt het sorteren van iconen op naam, tijd en type. Met de nabije sorteerfunctie kunnen iconen dichtbij elkaar gesorteerd worden zonder dat er ruimte is tussen de iconen.
  * Met het maken van bureaublad sbapshots kan de huidige layout van het bureablad behouden blijven. De herstelfunctie kan daarna gebruikt worden om het bureaublad terug te brengen naar de vorige staat mbv de snapshots die gemaakt zijn.

  Asustor NAS 華芸 Sorteren van Burereaublad iconen, Snapshots en Herstel