Select your language
 • ADM
 • Bestand delen
 • NAS-apps
 • Gebruikersinterface

  Intuïtieve bedieningselementen

  Het gebruik van een NAS is nooit eenvoudiger geweest. ADM's frisse en levendige gebruikersinterface heeft intuïtieve en vertrouwde moderne bedieningselementen. Met ASUSTOR NAShoeftu zich nooit zorgen te maken over een steile leercurve.

  adm_content

  Mijn favorieten

  Met de functie Mijn favorieten kunt u snel de vaakst gebruikte toepassingen openen door ze aan de taakbalk te koppelen wat zorgt voor een hogere productiviteit en efficiëntie.

  adm_content

  Gepersonaliseerd bureaublad

  Pas uw bureaublad naar wens aan. Of u nuuw apps ordent of de bureaubladachtergrond aanpast, ADM geeft u de vrijheid de look and feel van uw bureaublad aan te passen.

  adm_content

  Aanpasbare Thema’s

  Bureaublad achtergrond thema’s kunnen gewijzigd worden al naar gelang de voorkeuren van de gebruikers. Gebruikers kunnen tevens hun eigen afbeeldingen uploaden om als bureaublad achtergrond te gebruiken. Het interface lettertype en kleuren van de windows knoppen kunnen aangepast worden voor extra visueel comfort.

  adm_content

  De Perfecte Pasvorm op Elk Scherm

  Alle App windows in ADM 3.0 zijn nu schaalbaar. De breedte van de interne zijpanelen binnen windows kunnen nu ook aangepast worden. Dit is handig bij het tonen van langere bestandsnamen en talen met langere woorden, zodat ADM comfortabel getoond kan worden op kleine notebooks, grote schermen en alles daar tussenin.

  adm_content

  Gloednieuw Interface Ontwerp en Flexibel Gebruik van Bureaublad

  ADM 3.0 heeft een flexibel ontworpen bureaublad layout die een optimale configuratie kan bieden, gebaseerd op de schermresolutie. Bovendien kunnen gebruikers bij de organisatie van Apps, met behulp van de handige App groeperingsfunctie, beheer ervaren dat veel weg heeft van een tablet.

  adm_content

  Sleep iconen om ze te groeperen en creër een naam voor de groep

  Sleep en Plak vaak gebruikte mappen of bestanden naar het bureaublad om snelkoppelingen te creëren

  Sorteren van Burereaublad iconen, Snapshots en Herstel

  Met ADM kunnen bureaublad iconen gesorteerd worden zodat gebruikers altijd in staat zijn hun Apps te vinden, terwijl zij met de bureaublad snapshot en herstelfunctie snel in staat zijn vorige bureaublad layouts te herstellen mbv snapshots.

  * Ondersteunt het sorteren van iconen op naam, tijd en type. Met de nabije sorteerfunctie kunnen iconen dichtbij elkaar gesorteerd worden zonder dat er ruimte is tussen de iconen.
  * Met het maken van bureaublad sbapshots kan de huidige layout van het bureablad behouden blijven. De herstelfunctie kan daarna gebruikt worden om het bureaublad terug te brengen naar de vorige staat mbv de snapshots die gemaakt zijn.

  adm_content