We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

 • Back-up & herstel
 • Gemakkelijke toegang
 • Thuisamusement
 • Serverhosting
 • Energiezuinig
 • Opslagbeheer
 • Systeem- en gegevensbeveiliging
 • Videobewaking
 • ASUSTOR NAS 華芸 EZ Connect

  EZ Connect

  Deze functie helpt gebruikers om portforwarding diensten eenvoudig in te stellen, of ze nu nieuw zijn bij een NAS, of dat ze een IT professional zijn. Als het Cloud ID van een gebruiker eenmaal is ingesteld op een ASUSTOR NAS apparaat, zal de EZ-Router* dienst automatisch ingeschakeld worden om alle portforwarding diensten in te stellen. Bovendien zullen geassocieerde poorten, tijdens de installatie van Apps, automatisch ingevuld worden. De handmatige verbinding blijft beschikbaar voor gebruikers die de flexibiliteit nodig hebben om hun eigen aangepaste instellingen te maken.
  EZ-Router: Controleer aub de compatibiliteits tabel

  Asustor NAS 華芸 EZ Connect

  ezCONNECT voor eenvoudige verbinding met uw NAS.

  EZ-Connect is geüpgraded. ASUSTOR heeft een gemakkelijke web login dienst gelanceerd. Vervelende router instellingen; tot ziens! Open gewoon een web browser, gebruik ASUSTOR Cloud ID en maak verbinding met de NAS om uw data op elk moment en vanaf elke plek te benaderen. Waar u zich ook bevindt, zolang er een internet verbinding is kunt u met een web browser inloggen op uw NAS.

  Asustor NAS 華芸 ezCONNECT voor eenvoudige verbinding met uw NAS.

  Geheel van u

  Wanneer u Cloud ID inschakelt, kunt u een gepersonaliseerde hostnaam gebruiken (bijvoorbeeld allen.myasustor.com) en MyASUSTOR gebruiken om verbinding te maken met uw NAS.Of u nu op kantoor bent of op vakantie, u kunt nu genieten van het gemak van cloud-toegang, altijd en overal.

  Asustor NAS 華芸 Geheel van u

  Moeiteloos verbinden met uw NAS

  ADM voorziet in eenvoudige verbindingen door de ondersteuning van een nieuwe Internet Doorvoer functie die gebruikers helpt om voorheen complexe router configuraties te vereenvoudigen. Zelfs als gebruikers met mobiele apparaten onder een lokaal netwerk of multi-router configuratie werken hoeven zij slechts hun apps te upgraden naar de nieuwste versie en ze zullen in staat zijn om gemakkelijk verbinding te maken met hun NAS om hun data overal vandaan en op elk ogenblik te benaderen. Computer gebruikers hoeven slechts de nieuwe ASUSTOR EZ Connect (AEC) utility te installeren om de Internet Doorvoer functie te gebruiken en handig verbindig te maken met hun NAS thuis. Bovendien zullen zij AEC kunnen gebruiken om hun NAS te koppelen als een netwerkschijf voor handige toegang.

  Asustor NAS 華芸 Moeiteloos verbinden met uw NAS

  Verbind in 3 eenvoudige stappen met je NAS

  Asustor NAS 華芸 Verbind in 3 eenvoudige stappen met je NAS

  PC

  1. Schakel EZ-Connect in en verkrijg je Cloud ID
  2. Download en installeer AEC
  3. Gebruik je Cloud ID om in te loggen
   

  Mobile

  1. Schakel Cloud Coonect in en verkrijg je Cloud ID
  2. Download de nieuwste mobiele apps
  3. Gebruik je Cloud ID om in te loggen