We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

 • Back-up & herstel
 • Gemakkelijke toegang
 • Thuisamusement
 • Serverhosting
 • Energiezuinig
 • Opslagbeheer
 • Systeem- en gegevensbeveiliging
 • Videobewaking
 • ASUSTOR NAS 華芸 EZ Connect

  Uw privé-cloud

  Maakt u zich zorgen over de veiligheid van het opslaan van uw gegevens in openbare cloud-opslag? ASUSTOR's ingebouwde Cloud ID-functie kan helpen om snel uw eigen privé-cloud te creëren [1]. Meldt u aan voor een unieke en persoonlijke Cloud ID en u kunt verbinding maken met uw ASUSTOR NAS van vrijwel elke plaats ter wereld.

  Asustor NAS 華芸 Uw privé-cloud

  Geheel van u

  Wanneer u Cloud Connect inschakelt, kunt u een gepersonaliseerde hostnaam gebruiken (bijvoorbeeld allen.myasustor.com) en MyASUSTOR gebruiken om verbinding te maken met uw NAS.Of u nu op kantoor bent of op vakantie, u kunt nu genieten van het gemak van cloud-toegang, altijd en overal.

  Asustor NAS 華芸 Geheel van u

  EZ Connect

  Deze functie helpt gebruikers om portforwarding diensten eenvoudig in te stellen, of ze nu nieuw zijn bij een NAS, of dat ze een IT professional zijn. Als het Cloud ID van een gebruiker eenmaal is ingesteld op een ASUSTOR NAS apparaat, zal de EZ-Router* dienst automatisch ingeschakeld worden om alle portforwarding diensten in te stellen. Bovendien zullen geassocieerde poorten, tijdens de installatie van Apps, automatisch ingevuld worden. De handmatige verbinding blijft beschikbaar voor gebruikers die de flexibiliteit nodig hebben om hun eigen aangepaste instellingen te maken.
  EZ-Router: Controleer aub de compatibiliteits tabel

  Asustor NAS 華芸 EZ Connect

  Moeiteloos verbinden met uw NAS

  ADM 3.0 voorziet in eenvoudige verbindingen door de ondersteuning van een nieuwe Internet Doorvoer functie die gebruikers helpt om voorheen complexe router configuraties te vereenvoudigen. Zelfs als gebruikers met mobiele apparaten onder een lokaal netwerk of multi-router configuratie werken hoeven zij slechts hun apps te upgraden naar de nieuwste versie die ADM 3.0 ondersteunt en ze zullen in staat zijn om gemakkelijk verbinding te maken met hun NAS om hun data overal vandaan en op elk ogenblik te benaderen. Computer gebruikers hoeven slechts de nieuwe ASUSTOR EasyConnect (AEC) utility te installeren om de Internet Doorvoer functie te gebruiken en handig verbindig te maken met hun NAS thuis. Bovendien zullen zij AEC kunnen gebruiken om hun NAS te koppelen als een netwerkschijf voor handige toegang.

  Asustor NAS 華芸 Moeiteloos verbinden met uw NAS

  Verbind in 3 eenvoudige stappen met je NAS

  Asustor NAS 華芸 Verbind in 3 eenvoudige stappen met je NAS

  PC

  1. Schakel EZ-Connect in en verkrijg je Cloud ID
  2. Download en installeer AEC
  3. Gebruik je Cloud ID om in te loggen

  Mobile

  1. Schakel Cloud Coonect in en verkrijg je Cloud ID
  2. Download de nieuwste mobiele apps die ADM 3.0 ondersteunen
  3. Gebruik je Cloud ID om in te loggen