Select your language

Wie staat er aan de deur? Zet uw televisie aan om erachter te komen!

Surveillance Center op het ASUSTOR Portal geeft bewakingsinvoer in real-time, waardoor ASUSTOR NAS-apparaten video met een hoge resolutie kunnen produceren van IP-camera's. Gebruikers hoeven alleen maar hun NAS aan te sluiten op een HD-display via HDMI om direct te beginnen met het monitoren van al hun bewakingsinvoer. Bovendien zullen gebruikers, naast het tegelijkertijd bekijken van 4 kanalen van video-invoer, in staat zijn om Surveillance Center te regelen met gebruik van de ASUSTOR-afstandsbediening, de mobiele AiRemote-app en de USB-muis en -toetsenbord.

  • De eerste ter wereld die lokale HDMI-output ondersteunt
  • Tegelijkertijd bekijken van 4 kanalen van video-invoer met hoge resolutie
  • Ondersteunt overschakelen tussen weergave met enkele en met 4 invoeren, alsook automatisch wisselen tussen invoeren
* Verwerkt 4 kanalen op 720p met 15 FPS+. Weergaveprestatie kan variëren tussen verschillende IP-cameramodellen en kan worden beïnvloed door videocontent, bandbreedte van het netwerk, opname-instellingen en andere applicaties die worden uitgevoerd op de NAS.

adm_content

Verbeterd Lokaal Scherm

ASUSTOR’s PC-loze surveillance oplossing is alweer verbeterd. Behalve het tonen van live videobeelden op uw TV, kunt u ook direct zoeken naar specifieke opnamebestanden en deze afspelen via de tijdbalk of kalender. Daarnaast kunt u nu ook Live audio beluisteren !

adm_content