We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

 • Back-up & herstel
 • Gemakkelijke toegang
 • Thuisamusement
 • Serverhosting
 • Energiezuinig
 • Opslagbeheer
 • Systeem- en gegevensbeveiliging
 • Videobewaking
 • ASUSTOR NAS 華芸 Mail Server

  Een voordelige en efficiënte e-mailserviceoplossing

  De mogelijkheid om e-mail te verzenden en te ontvangen is fundamenteel voor alle bedrijven. Dure implementatiekosten en gecompliceerd beheer vormen echter hindernissen voor de meest kleine en middelgrote ondernemingen. Mail Server van ASUSTOR biedt een uitgebreide en voordelige oplossing waarmee elk bedrijf gemakkelijk zijn eigen specifieke e-mailserver kan beheren.

  Asustor NAS 華芸 Een voordelige en efficiënte e-mailserviceoplossing

  Complete functionaliteit, kernachtige interface, eenvoudig beheer

  De integratie van ADM-gebruikersaccounts en e-mailaccounts bieden beheerders de mogelijkheid om slechts één gebruikerslijst bij te houden. Bovendien helpen de mogelijkheid om de grootte van e-mailaccounts en individuele e-mailitems te beperken en om informatie over items in wachtrij samen met een bandbreedte monitor weer te geven, ervoor zorgen dat gebruikers de e-mailservice niet misbruiken en vitale bandbreedtebronnen verspillen.

  Asustor NAS 華芸 Complete functionaliteit, kernachtige interface, eenvoudig beheer

  Exclusief back-upmechanisme beschermt belangrijke e-mail

  Beheerders kunnen geplande back-ups van alle configuratiebestanden van Mail Server en gebruikers-e-mails configureren voor elke map op de NAS. In het geval originele bestanden beschadigd raken of verloren gaan, kunnen beheerders alle bestanden snel herstellen waardoor de veiligheid van belangrijke e-mails wordt gegarandeerd.

  Asustor NAS 華芸 Exclusief back-upmechanisme beschermt belangrijke e-mail

  Uw mail beschermen en beveiligen

  Het algemene gebruik van e-mail in het hedendaagse leven heeft kanalen gecreëerd waardoor ontelbare kwaadaardige virussen zich snel kunnen verspreiden. En ondertussen zorgen toenemende hoeveelheden junkmail en spam elke dag voor hoofdpijn voor gebruikers. De mailserver van ASUSTOR heeft een ingebouwde antivirusfunctie en spamfilter waardoor gebruikers alle mail gemakkelijk kunnen beschermen en beveiligen.

  Bovendien functioneert een mechanisme van afzenderbevestiging voor het valideren van afzenders van uitgaande berichten om zo falsificatie en misbruik te bestrijden.

  Opmerking: Voor het succesvol inschakelen van de antivirusfunctie moet 2GB of meer geheugen zijn geïnstalleerd in het systeem.

  Asustor NAS 華芸 Uw mail beschermen en beveiligen