Gecentraliseerde Surveillance Software - CMS Lite

Een Oplossing die ontworpen is voor systemen met meerdere servers die verspreid staan over meerdere locaties, met CMS Lite zijn bewakings professionals flexibeler bij het bekijken en afspelen van video’s. Het kan het beheer centraliseren voor tot maar liefst 128 IP camera’s en ASUSTOR NVRs in tot 32 verschillende locaties, hierdoor wordt de efficiency voor het beheer aanzienlijk verbeterd.

32
NAS
128
Cameras
Koude Backup Oplossing met Ongelimiteerde Capaciteits Uitbreiding

U kunt de backups van opgenomen bestanden plannen naar MyArchive schijven en zo ruimte vrijmaken voor online opnamen. Als u opnamen af moet spelen, kunt u opnamen van MyArchive harde schijven koppelen aan Surveillanc Center en dan snel zoeken naar de opnames die u nodig heeft en deze afspelen.

360 Graden Fisheye Camera Afbeelding Restoratie

Fisheye camera’s hebben een groothoek perspectief en kunnen focussen op een gebied als kantoren, pinautomaten, winkels, supermarkten, hotels en fabrieken en bieden een groter bereik dan de meeste camera’s. Met Surveillance Center’s Afbeelding Restoratie functie kunnen gebruikers een specifiek gebied selecteren, een 360 graden panoramisch perspectief, of een dubbel 180 graden panoramisch perspectief restoratie uitvoeren van de live videobeelden van een fisheye camera. Hiermee krijgen gebruikers uitgebreide bewaking zonder blinde vlekken en zonder gebruik te hoeven maken van een groot aantal camera’s.

Online Camera’s Flexibel In- en Uitschakelen

Soms is het niet gewenst dat camera’s ingeschakeld zijn. Met de Camera Aan- en Uitschakel functie kunnen camera’s op elk gewenst moment in- en uitgeschakeld worden. Als u wilt dat de camera’s weer beginnen met surveilleren kunt u ze direct weer inschakelen.

Uitvoeriger Zoeken van Opgenomen Bestanden

Met de nieuw toegevoegde 30 seconden snel-vooruit en 10 seconden terug-spoel functies kunt u op eenvoudige wijze de opanmen vinden die u zoekt.

Geoptimaliseerd Exporteren van Opgenomen Bestanden 

Geoptimaliseerd Exporteren van Opgenomen Bestanden Met deze nieuwe functie kunnen opnamen geexporteerd worden naar lokale mappen op de NAS, dit verhoogt de snelheid van het exporteren aanzienlijk.

Meer Ondersteunde Camera’s voor Individuele Apparaten
Serie Huidig aantal Camera’s Nieuw Aantal Camera’s Note
AS70 49 64 With 8 GB memory
AS61/62 25 36 With 8 GB memory
AS50/51 25 30 With 8 GB memory
AS31/32 16 25
Opmerking:
1. Het maximum aantal camera kanalen wordt bepaald door de testresultaten van elk kanaal (gebaseerd op 720p (1280x720),30 FPS, H.264). Werkelijke prestaties kunnen verschillen afhankelijk van camera instellingen en NAS belastings condities.
Ondersteunt Veel Nieuwe Camera Modellen

Surveilance Center 2.6 Beta voegt 32 verschillende compatibele camera modellen van wereldwijd bekende modellen zoals Axis,D-Link,INSTAR,LG toe.

Bent u klaar voor de Surveillance Center 2.6 Beta?