We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

Browsen op platforms

Alle gebruikers kunnen gebruik maken van Surveillance Center vanuit het comfort van een bekend aanvoelend besturingssysteem via Internet Explorer*, Microsoft Edge*, FireFox*, Chrome* of Safari. Surveillance Center voorziet niet alleen in het in real-time monitoren van bewakingsbeelden en het afspelen van eerder opgenomen beelden van meerdere camera kanalen, maar het vermindert ook in hoge mate de resources die nodig zijn om Surveillance Center te laten draaien zodat een optimale en naadloze ervaring word geleverd.

Opmerking:
Internet Explorer, Microsoft Edge, FireFox, Chrome wordt alleen ondersteund op een Windows besturingssysteem.

Asustor NAS 華芸 Browsen op platforms

Exra Verbindings Beveiiging

De beveiligde overdracht van video bewakingsbeelden wordt gezien als een essentueel digitaal component. Het gebruik van een beveiligde verbinding garandeert de privacy en beveiliging bij de overdracht van bewakingsbeelden. ASUSTOR NAS ondersteunt HTTPS verbindingen zodat gebruikers in kunnen loggen in Surveillance Center en zo bewakingsbeelden kunnen bekijken via een versleutelde verbinding, onafhankelijk van de gekozen browser, of dat nu Internet Explorer is, Microsoft Edge, Chrome of FireFox.

* Alleen Windows

Asustor NAS 華芸 Exra Verbindings Beveiiging

Simpele en intuitieve besturing op het scherm

Met meerdere real-time besturingsmogelijkheden op het scherm en functies in de Surveillance Center interface kunnen de PTZ bewegingen van camera’s gestuurd worden, camera instellingen worden beheerd, opnames worden gestart en schermafbeeldingen van camerabeelden worden gemaakt. Naast een vlotte en intuitieve besturingservaring is de efficiency van de bediening ook aanzienlijk verbeterd.

Asustor NAS 華芸 Simpele en intuitieve besturing op het scherm

Twee-Weg Communicatie

Met ingebouwde microfoons en speakers bieden camera’s twee-weg audio. Naast het monitoren van audio in een bepaald gebied, kunt u ook aankondigingen doen en in real-time praten met mensen in het gebied dat door de camea bewaakt wordt.

Asustor NAS 華芸 Twee-Weg Communicatie

Multi-Stream

U wilt hoge resolutie opnames maar u vreest schokkerige videobeelden bij het op afstand bekijken van de bewakingsbeelden?Surveillance Center ondersteunt nu 3 onafhankelijke video stream methodes*, waardoor systeembeheerders standaard resoluties voor opnames en bekijken van beelden op afstand kunnen configureren. Gebruikers kunnen kiezen uit geschikte resoluties gebaseerd op network bandbreedte en het aantal kanalen dat ze bekijken, hiermee wordt video streamen onder verschillende bandbreedte limitaties geoptimaliseerd.

*Aantal kan variëren, afhankelijk van camera merk.

Asustor NAS 華芸 Multi-Stream

Camera patrouiles

Met de patrouliie functie kunnen eenvoudig en snel 5 verschillende camera patrouille paden worden aangemaakt. Naast de mogelijkheid om camera’s automatisch te laten bewegen (PTZ) door de van te voren ingestelde posities, is het ook mogelijk de camera op elke positie te laten stoppen.

Asustor NAS 華芸 Camera patrouiles

De situatie snel vastleggen vanuit elke hoek

In grootschalige bewakingsomgevingen bieden elektronische kaarten een een visuele methode voor beheerders om een algeheel overzicht te krijgen van alle IP-camera's die worden gebruikt, waardoor zij snel grip kunnen krijgen op de huidige situatie. Wanneer een voorval zich voordoet, wordt dit direct weergegeven op de kaartinterface, waardoor beheerders de locatie van het voorval kunnen zien en direct videofeeds in real-time kunnen bekijken van de locatie. Beheerders kunnen dan besluiten welk type actie te ondernemen, waarbij de potentiële schade die thuis, op de werkplek of aan andere activa zou kunnen optreden, effectief wordt beperkt.

  • Interactieve elektronische kaarten: wanneer een alarmvoorval optreedt, wordt de bijbehorende IP-camera of alarminputapparaat rood op de elektronische kaart, waarbij de locatie van het voorval wordt aangegeven.
  • Gebruikers kunnen klikken op IP-camera's op de kaartinterface voor het bekijken van hun live feeds.
  • Gebruikers kunnen kaarten uploaden en de positionering en hoek van camera's op intuïtieve wijze configureren met gebruik van "slepen en neerzetten".
  • Koppelingsfunctie elektronische kaart: gemakkelijk overschakelen naar gerelateerde kaarten.

Asustor NAS 華芸 De situatie snel vastleggen vanuit elke hoek

Verhoogt Mac-weergaveprestatie met meer dan 30%

Surveillance Center maakt gebruik van de nieuwste weergavetechnologie, waarbij de weergaveprestatie aanzienlijk wordt verhoogd en de CPU-gebruikspercentages worden verlaagd. Hierdoor kunnen Mac-gebruikers genieten van een uitstekende prestatie, hoge betrouwbaarheid en een soepele bewakingservaring.

Asustor NAS 華芸 Verhoogt Mac-weergaveprestatie met meer dan 30%