We use cookies to help us improve our webpage. Please read our Cookie Policy .

Van nul naar tienduizend in minder dan één seconde, ASUSTOR’s nieuwste NAS komt nu met 10gb Ethernet!


Door het nieuwe ontwerp is de magnetische voorkant prachtig en stofvrij en beschermt het de harde schijven die zich binnenin bevinden. De bijbehorende schijflades helpen bij een eenvoudige installatie en ze ondersteunen tevens “hot swapping”. Asustor brengt opnieuw snelheid en waarde naar de persoonlijke cloud.

Taipei, Taiwan, 03 juli, 2018 - ASUSTOR Inc. maakt vandaag bekend dat twee nieuwe NAS apparaten de ASUSTOR familie komen versterken. De AS4002T en AS4004T zijn onze eerste consumenten nassen die 10gb Ethernet integreren met een RJ45 connector. De AS4002T en AS4004T zijn ‘s-werelds eerste nassen die aangestuurd worden door een Marvell Armada Cortex-A72 64-bit dual-core processor. Vergeleken met de vorige generatie processoren, leveren deze nassen 3½ keer meer rekenkracht. 2GB DDR4-2400 geheugen, wat sneller en efficienter is dan DDR3, is inbegrepen. Zowel de AS4002T als de AS4004T beschikken over een 10gb Ethernet poort en twee Gigabit Ethernet poorten, waarmee een snelle netwerk omgeving wordt gecreëerd die 10 maal sneller is dan een Gigabit netwerk. Network aggregatie technologie kan tevens ingezet worden om de drie RJ45 ethernet poorten te combineren om de snelheid van een gigabit verbinding te verdrievoudigen zonder 10 gb hardware.
 
De nieuwe AS4002T en AS4004T worden geleverd met een gloednieuw uiterlijk. Het voorpaneel is een verwijderbaar kristalzwart magnetisch paneel, wat niet alleen esthetisch aangenaam is, maar het is tevens stof-werend. Aangestuurde inlaten zijn zo rond het paneel geplaatst dat hitte verplaatsing geoptimaliseerd wordt, terwijl de binnenste honingraat structuur het geheel versterkt om te helpen voorkomen dat de harde schijven beschadigd kunnen worden door externe inslag. Bovendien ondersteunen beide modellen het zogenaamde “hot-swapping” van harde schijven. De harde schijf wordt volledig gezekerd door gebruik van de drager en de harde schijven kunnen snel geinstalleerd of verwisseld worden zonder gebruik van gereedschap. 
 
ASUSTOR 10G NAS AS4002T & AS4004T
 
ASUSTOR product manager Johnny Chen legt uit: " Zowel beginners als professionals zullen meer dan tevreden kunnen zijn met de uitstekende prestaties en gemak die deze twee nieuwe nassen brengen. Het is noemenswaardig dat een 10-Gigabit netwerk en de volledige set aan uitrusting nodig is om de maximale snelheden te bereiken. De AS40 serie is betaalbaar voor zowel consumenten als bedrijven. We zijn erg blij een NAS te kunnen lanceren die zowel consumenten als bedrijven zullen kunnen waarderen voor de  beste waarde voor de inevestering in een NAS."
 
De AS40 serie wordt verkocht met de nieuwste versie van ADM. Eenmaal geinitialiseerd door de initialisatie hulp, kan deze volledig uitgeruste ASUSTOR NAS onmiddellijk gebruikt worden om het gemak van opslag beheer op afstand, backup en het delen van data op elk moment en overal te ervaren.
 
ASUSTOR biedt een garantie van drie jaar op alle NAS apparaten. Neeem contact op met uw lokale distributeur voor details.
 
Voor gedetailleerde product informatie, bezoekt u http://www.asustor.com
 
 
AS4002T en AS4004T Specificaties
 
Marvell Armada Cortex-A72 1.6GHz dual core CPU
2GB DDR4-2400 RAM 
2x Gigabit Ethernet poorten
1x 10-Gigabit Ethernet poorten
Lees Snelheden tot 1146 MB/s onder RAID 5
Schrijf snelheden tot 584 MB/s onder RAID 5 
Voorpaneel USB 3.1 Gen1, aan/uit schakelaar, één-knops backup knop.
Achterkant USB 3.1 Gen1
Ondersteunt harde schijf hot swapping
Installatie zonder gereedschap
Ondersteunt hardware encryptie
Ondersteunt JBOD, enkele schijf en RAID levels 0 en 1, units met vier schijflades ondersteunen tevens levels 5, 6 en 10
Ondersteunt tot 12TB per harde schijf
Ondersteunt naadloze systeem migratie
Ondersteunt MyArchive schijven
 
 
 
Over ASUSTOR
 
ASUSTOR Inc. is in 2011 als directe investering van ASUSTeK Computer Inc. opgericht.  De ASUSTOR merknaam werd gecreëerd als zogenaamde portmanteau van “ASUS” en “Storage”. ASUSTOR is een leidende vernieuwer en fabrikant van privé cloudopslag  en video bewakings (netwerk video recorder) oplossingen, die zich tevens specialiseert in de ontwikkeling en integratie van gerelateerde firmware, hardware en applicaties We zijn gecommitteerd de wereld een ongeëvenaarde gebruikers ervaring te bieden en de meest complete set aan netwerkopslag oplossingen die maar mogelijk is.
Pers Contact: marketing@asustor.com