We use cookies to help us improve our webpage. Please read our Cookie Policy .

ASUSTOR NAS apparaten nu bewezen sneller dan Sonic de Hedgehog! Kom onze nieuwste opstelling 10GbE NAS apparaten bekijken op Computex 2018!


We zijn trots dat we de eerste 10GbE instap NAS in deze branche kunnen tonen op Computex 2018. Andere opties die onthuld zullen worden zijn: ADM 3.2, onze technologie voor beheer op afstand, EZconnect.to; een nieuwe app voor data synchronisatie, EZ Sync; ASUS Control Center technologie integratie. We nodigen iedereen uit om de ASUSTOR familie te komen bezoeken. BeursHal: 4F Taipei Nangang Exhibition Center, Stand M0410 (Hoofd Stand ASUS) Beurs data: 05 Juni 2018 tot 08 Juni 2018 van 9.30-18.00 en 09 Juni 2018 van 9.30-16.00

 

Taipei, Taiwan, 08 Mei, 2018 - ASUSTOR Inc. zal met trots onze nieuwste modellen NAS apparaten tonen op Computex 2018. ASUSTOR zal ook de eerste 10GbE instap NAS in de branche introduceren, de AS40 serie. ASUSTOR is ook bezig de bestaande productlijn te üpdaten naar V2 zoals de AS10 v2, AS31 v2, en AS32 v2 series. De professionele NAS, AS63 serie, AS64 serie en andere series die gebruikt worden voor kleine en middelgrote bedrijven zullen ook getoond worden. De AS40 serie is ‘s-werelds eerste NAS met een Marvell Armada Cortex-A72 processor en heeft 2GB DDR4-2400 geheugen aan boord. De NAS wordt geleverd met een 10GbE RJ45 poort en Gigabit Ethernet poorten om integratie in nieuwe en bestaande omgevingen te vereenvoudigen. De AS40 legt de nadruk op snelheid, ongeacht het gebruikte netwerk materiaal. Of nu 10GbE materiaal of Gigabit materiaal wordt ingezet, snelheden kunnen 10x, danwel 3x sneller zijn met netwerk aggregatie. De AS40 serie voorziet ook in het eenvoudig verwijderen van harde schijven door de ondersteuning van zogenaamde “hot-swappable” schijflades om het gebruikersgemak te vergroten. Door hot swappable schijflades kunnen gebruikers snel schijven vervangen zonder de unit eerst helemaal uit elkaar  te moeten halen, een optie die veel gevraagd is voor een consumenten NAS. 
 
ASUSTOR zal ook de nieuwste versie van ADM tonen. Versie 3.2 hoogtepunten omvatten een eenvoudige verbinding op afstand via het web, genaamd Ezconnect.to. Voor een verbinding op afstand met de NAS is alleen een speciaal Cloud ID nodig en een web browser. Het ingeven van uw Cloud ID gevolgd door een punt en ezconnect.to maakt direct verbinding met uw NAS. Handmatige configuratie van een router is niet nodig om op afstand verbinding te kunnen maken. Met Ezconnect kunt u de NAS op elk moment en overal vandaan benaderen, zolang er maar internet toegang is. 
 
ASUSTOR EZ Sync is onze nieuwste desktop app die helpt uw NAS te beheren. Met deze app synchroniseert u op afstand data tussen de computer en de ASUSTOR NAS. Synchronisatie met ASUSTOR EZ Sync voor Windows kan zowel één richting als twee richtingen op. Bestanden kunnen niet per ongeluk gewijzigd worden omdat ASUSTOR EZ Sync een geschiedenis optie bevat, waarmee de gebruiker bestanden naar een vorige versie kan herstellen. Photo Gallery heeft nu een tijdlijn optie waarmee slimme albums gebaseerd op locatie kunnen worden gecreëerd.. AiFoto 3.0 voegt ondersteuning voor streamende DLNA applicaties toe en kan  content van AiFoto verplaatsen naar HD tv’s vanaf mobiele telefoons. 
 
Ook beschikbaar in ADM 3.2; ASUSTOR zal de eerste op de markt zijn die IHM’s nieuwste gezondheids updates ondersteunt. Gebruikers kunnen gedetailleerde analyses verkrijgen, naast grafische diagrammen en notificaties over de status van hun Ironwolf harde schijf garantie.
 
Om aan de behoeften van moderne bedrijven tegemoet te komen, hebben ASUSTOR en ASUSTeK de technische integratie afgemaakt van ASUS Control Center IT management software. Gebruikers kunnen nu zowel hun ASUSTOR NAS als ASUS servers, werkstations, commerciele producten en andere apparaten binnen hetzelfde domein in ASUS Control Center beheren om het IT beheer zo efficient mogelijk te maken.
 
Voor meer informatie over de nieuwste producten en technologiën die tentoongesteld worden door ASUSTOR, bezoekt u de stand op Computex 2018 voor meer details.
 
Beurs data: 04 juni, 2018 tot 09 juni, 2018
Beurshal: 4F, Taipei Nangang Exhibition Center, Stand M0410 (binnen de Hoofd Stand van ASUS)
 

 

Over ASUSTOR
 
ASUSTOR Inc. is in 2011 als directe investering van ASUSTeK Computer Inc. opgericht.  De ASUSTOR merknaam werd gecreëerd als zogenaamde portmanteau van “ASUS” en “Storage”. ASUSTOR is een leidende vernieuwer en fabrikant van privé cloudopslag  en video bewakings (netwerk video recorder) oplossingen, die zich tevens specialiseert in de ontwikkeling en integratie van gerelateerde firmware, hardware en applicaties We zijn gecommitteerd de wereld een ongeëvenaarde gebruikers ervaring te bieden en de meest complete set aan netwerkopslag oplossingen die maar mogelijk is.
Pers Contact: marketing@asustor.com