We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

Moeite met vinden van een PC voor initialisatie van de NAS ? Dir is geen probleem met ASUSTOR NAS. AiMaster's exclusieve initialisatie functie maakt het makkelijk om uw NAS in te stellen en te beheren. Of het nu is om nieuwe gebruikers toe te voegen, gedeelde mappen aan te maken, op afstand de NAS te laten ontwaken, opwindende nieuwe NAS apps te installeren, uw firmware te upgraden of de huidige staat van het systeem te controleren, AiMaster helpt u deze klus simpel te klaren.

Meer informatie »

Zoek naar benodigde torrents in seconden en voeg ze toe aan Download Center op uw NAS. U kunt ook de status van de lopende downloads bekijken. Zodra download taken voltooid zijn wordt uw mobiele apparaat op de hoogte gebracht met push notificaties. Bovendien ondersteunt AiDownload voor Android nu het uploaden van torrents en het toevoegen van RSS feeds.

Meer informatie »

AiVideos brengt de vlotste mobiele kijk ervaring die er bestaat. Blader door de video collectie op uw NAS zonder dat u op landurige downloads hoeft te wachten. Geniet van HD 1080p streaming video met slechts één klik. U kunt zelfs ondertitels in meerdere talen en verschillende audio kanalen selecteren om van films in verschillende talen te genieten, waarmee u de bioscoop naar uw mobiele apparaat brengt. Bovendien kunt u met AiVideos eenvoudig video's vanaf uw NAS naar Chromecast streamen en de video collectie op uw NAS delen met uw familie en vrienden op het grote scherm van een TV.

Meer informatie »

Krijg toegang tot alle data in de cloud en op uw NAS vanaf het gemak van uw mobiele apparaat met ASUSTOR's mobiele app AiData. Met zijn intuitieve interface en bekende ingebouwde cloudopslag diensten. Met AiData kunt u alle bestanden op uw NAS en in de cloud beheren.

Meer informatie »

Blader door uw kostbare herinneringen die opgeslagen zijn in Photo Gallery of upload foto's die gemaakt zijn met uw mobiele apparaat direct naar uw NAS. Daarnaast kunen er wachtwoorden ingesteld worden voor gedownloade foto's wat een extra beveiligingslaag biedt. Android gebruikers kunnen nu ook genieten van ondersteuning voor het RAW formaat en het afspelen van video.

Meer informatie »

Met AiSecure kunt u moeiteloos een oogje in het zeil houden bij uw kostbaarste bezittingen. Naast het bekijken van live camerabeelden, kunnen er direct push notificaties vezonden worden naar uw mobiele apparaat indien er ongeregeldheden plaatsvinden zodat u direct van de laatste ontwikkelingen op de hoogte bent.

Meer informatie »

Een mobiele app die gebruikt kan worden om ASUSTOR Portal te bedienen. AiRemote bied een afstandsbediening, touchpad en toetsenbord input.

Meer informatie »

Met AiMusic kunt u muziek streamen vanaf uw NAS naar uw mobiele apparaat. Selecteer moeiteloos liedjes vanuit een georganiseerde muziek bibliotheek of download zelfs playlists naar uw mobiele apparaat om ze offline te beluisteren.

Meer informatie »