We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

Topprestaties, verbeterde productiviteit

In veeleisende zakelijke, productieve omgevingen is tijdige toegang tot data cruciaal. Eke seconde telt. De ASUSTOR NAS gebruikt alleen de hoogste kwaliteit hardware naast de beste software om uitzonderlijke prestaties te leveren en een vlotte en stabiele multitask ervaring te bieden. In reviews en prestatietests door erkende en wereldwijd bekende media, heeft de ASUSTOR NAS bewezen superieure prestaties te leveren die andere producten in dezelfde klasse voorbij streven, hier komt ASUSTOR als de leider uit naar voren. De ASUSTOR NAS blijft een vlotte toegang tot data bieden in veeleisende omgevingen waar meerdere gebruikers toegang hebben en binnen iSCSI virtuele opslag infrastructuren waardoor de productiviteit verbeterd wordt en waarmee u geholpen wordt om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

business
tag

Toegang over meerdere platforms op meerdere apparaten voor het grenzenloos delen van bestanden

De ASUSTOR NAS is geschikt voor gebruik in hybride zakelijke omgevingen, doordat voorzien wordt in het naadloos en continue delen van bestanden over meerdere apparaten en platforms. Of u nu Windows, MAC OS X of Unix-achtige besturingssystemen gebruikt, of apparaten als tablets, laptops of smartphones, u kunt altijd gebruik maken van eenvoudige toegang tot de bestanden op een ASUSTOR NAS voor het simpel delen van bestanden en beheer.

business
tag

Efficiente netwerk beheerstools

De ASUSTOR NAS levert praktische netwerk management tools, waarmee systeembeheerders snel gebruikers accounts en toegangspermissies kunnen integreren.Bijvoorbeeld, Syslog Server verzamelt centraal systeem logbestanden van verschillende apparaten in een netwerk, waardoor voorzien wordt in passend beheer en waarmee de productiviteit verbeterd wordt.

business
tag
tag

Door de veelzijdige uitbreidbaarheid kan uw NAS met uw bedrijf meegroeien

De ASUSTOR NAS kan met uw bedrijf meegroeien door het aanbod van een aantal grootzakelijke hardware en software uitbreidings mogelijkheden en het bieden van flexibiliteit voor bedrijven om andere netwerk apparaten te integreren voor een optimale kosten effectiviteit.

10 GbE kaart expansie slot
SAS kaart expansie slot
Geheugen uitbreiding
Uitbreiding voor zakelijke functies
tag

Versleutelde opslag voor veilige en beveiligde data

Elke ASUSTOR NAS biedt op gedeelde mappen gebaseerde 256-bit encryptie die voldoet aan militaire standaarden en is daarmee geschikt voor gebruik in veeleisende zakelijke omgevingen. Bovendien ondersteunt de ASUSTOR NAS tevens hardware encryptie* voor een optimale balans tussen algehele prestaties en data beveiliging.

* Momenteel is hardware encryptie beschikbaar op de 10/31/50/51/61/62/70 series.

business
tag

Backup en restore: complete backup oplossingen

De ASUSTOR NAS levert complete backup oplossingen voor gebruik in hybride zakelijke omgevingen. U kunt gemakkelijk direct backups plannen of uitvoeren of u nu Windows, MAC OS X of Unix -achtige besturingssystemen gebruikt of apparaten als tablets, laptops of smartphones. Met de unieke twee-weg backup functionaliteit kan een AUSTOR NAS dienst doen als passieve en actieve backup server zodat toegevoegde flexibiliteit geboden wordt voor het inzetten in elke backup topologie. De exclusieve missie mode functie zorgt bovendien voor het gegarandeerd voltooien van backup taken, terwijl iSCSI LUN snapshots zorgen voor efficiente data toegang en backup management in virtuele opslag omgevingen.

Windows PC: Backup Plan
Mac: Tijdmachine
Unix: Ralus

business
business

U kunt ook App Central gebruiken om populaire cloudopslag diensten te gebruiken met uw ASUSTOR NAS. Deze diensten bestaan onder andere uit Crashplan, ASUS WebStorage, Dropbox, Google Drive, HiDrive en OneDrive

business

Exclusieve MyAcrchive opslag technologie

MyArchive biedt ongelimiteerde opslag voor uw koude data en zorgt voor een flexibel opslagbeheer. Met MyArchive kunnen gebruikers minder frequent gebruikte of zeer vertrouwelijke data meenemen en onafhankelijk opslaan op een harde schijf. Als ze niet in gebruik zijn kunnen MyArchive schijven uit de NAS genomen worden en apart opgeslagen worden en zo het leven van de harde schijf verlengen, stroom besparen en als allerbelangrijkste; toegevoegde beveiliging bieden voor kritieke data. Elke ASUSTOR NAS kan MyArchive schijven maken en lezen. Gebruikers kunnen hun MyArchive schijven meenemen naar elke andere ASUSTOR NAS voor directe toegang. Hiemee wordt een belangrijke impuls gegeven aan doorvoersnelheden als we dit vergelijken met doorvoersnelheden over een netwerk.

besiness
tag

Integreert bestaande bronnen, maximaliseert kosten effectiviteit

ASUSTOR levert NAS producten met de hoogste prijs prestatie ratio. Elke ASUSTOR NAS is uitgerust met een rijk aanbod aan flexibele software en hardware uitbreidings mogelijkheden, waardoor bedrijven bestaande bronnen en aparatuur kunnen integreren bj het creëren van een multifunctionele server.

business

Hybride Opslag

Een FC SAN infrastructuur voorziet in de meeste stabiliteit en beste prestaties, maar de kosten zijn extreem hoog. De ASUSTOR NAS biedt een optimale kosten-effectiviteit en biedt een praktische alternatieve opslag optie voor virtuele zakelijke opslag,

Naadlozeigration:

De ASUSTOR NAS heeft het snelste systeem migratie systeem in de gehele branche. Upgrade eenvoudig naar een nieuw systeem wanneer uw zaken groeien, voltooi de migratie in drie eenvoudige stappen.
tag

Creër een multifunctionele server:

De ASUSTOR NAS heeft een rijk aanbod aan diensten voor zakelijke gebruikers. Voor de prijs van één NAS kunt u een multifunctionele server creëren die veel meer waard is.

business
tag

Een grootzakelijk bewakingssysteem

ASUSTOR NAS' Surveillance Center biedt een gebruiksvriendelijke interface, is compatibel met meer dan 700 IP camera's van populaire merken en ondersteunt ook ONVIF Profile S en RTSP waardoor de gebruiksmogelijkheden aanzienlijk vergroot worden. 5 eenvoudige stappen, 4 gratis camera kanalen, 3 weergave mogelijkheden en 2 ondersteunde besturingsystemen voltooien 1 gratis bewakingssysteem met optimale waarde! Bovendien is de ASUSTOR NAS de eerste in de branche die lokale weergave ondersteunt van live beelden. Alles wat u moet doen is een NAS verbinden met een HDMI monitor en u kunt de camerabeelden live bekijken. U bespaart zichzelf hiermee de aanschaf van een speciale computer.

Andere opties