Select your language
 • Toegangsbeheer
 • Vereenvoudigde opslag
 • Back-up & herstel
 • Serverhosting
 • Opslagbeheer
 • Virtualization Solutions
 • Videobewaking
 • Geoptimaliseerde Performance
 • Storage Virtualization

  Unified Storage

  iSCSI en NFS zijn voornamelijk gegevensopslagoplossingen voor virtuele omgevingen en zijn ook belangrijk bij het verspreiden van het gebruik van virtualisatie op zich. In vergelijking met andere opslagmedia kan ASUSTOR NAS een optimale prijs-prestatieverhouding en waarde bieden welke met name van belang is voor kleine en middelgrote bedrijven.ASUSTOR begrijpt dat stabiele en hoogpresterende gedeelde opslag een must is voor virtuele omgevingen. Door ondersteuning van iSCSI en NFS op de ASUSTOR NAS zorgt voor een naadloze integratie met alle bestaande IT-omgevingen.

  Vergelijking tussen Unified Storage en traditionele opslagapparaten:

  FC SAN

  iSCSI

  NAS (NFS, CIFS)

  Unified Storage

  Prestaties

  Uitstekend

  Goed

  Goed

  Goed

  Protocolniveau

  Blok

  Blok

  Bestand

  Blok en bestand

  Kosten

  $$$$$

  $$$$

  $$

  $$$

  adm_content

  Beheer virtuele schijven op een flexibele manier

  U hoeft niet langer nieuwe harde schijven toe te voegen als u de opslagruimte van een enkel werkstation wilt uitbreiden of als u zich zorgen maakt over niet gebruikte schijfruimte op een enkele machine die een grote harde schijf gebruikt. ASUSTOR NAS's iSCSI target service kan onafhankelijke opslagruimte leveren aan individuele werkstations in een netwerk.
  Gebruikers kunnen via iSCSI verbonden harde schijven gebruiken alsof ze een lokale harde schijf inzetten. Bovendien voorziet ASUSTOR NAS in een flexibel beheer door ondersteuning van functies als het koppelen van meerdere LUN's aan hetzelfde iSCSI target en het wisselen van LUN's tussen verschillende iSCSI targets.

  adm_content

  iSCSI LUN thin provisioning

  Thin provisioning biedt twee opties: on-demand allocatie en over-allocatie. Als beheerders voor de eerste keer LUN's aanmaken kennen zij de benodigde capaciteit toe. De werkelijk gebruikte capaciteit zal echter bepaald worden door de hoeveelheid opgeslagen data. de extra capaciteit die niet in gebruik is genomen kan dan ingezet worden door andere servers of applicaties waardoor een maximale efficiency bereikt wordt. Als de resterende capaciteit onvoldoende is, kan de online RAID capaciteits expansie functie gebruikt worden om de capaciteit uit te breiden zonder dat de service op de NAS gestopt hoeven te worden.

  adm_content

  Beveiligd opslagmechanisme

  ASUSTOR NAS ondersteunt twee type toegangs bescherming mechanismen om te helpen uw iSCSI verbindingen te beveiligen:

 • 'Target Masking': alleen de aangewezen werkstations kunnen verbinding maken met het gespecificeerde iSCSI target.
 • 'CHAP authentcatie': verifieert de identiteit van een gebruiker via een geconfigureerde gebruikersnaam en wachtwoord.
 • adm_content

  iSCSI LUN Snapshots

  Stabiel, snel en opslag besparend

  ASUSTOR's snapshot technologie voorziet in een bijna directe aanmaak van snapshots. Het bespaart een enorme hoeveelheid tijd en opslagcapaciteit als het vergeleken wordt met traditionele LUN backups. Als bestanden beschadigd mochten raken of corrupt worden, kunnen systeembeheerders data snel herstellen met de simpele en intuitieve interface, waarmee een rampscenario wordt voorkomen op de snelst mogelijke manier terwijl de service ononderbroken geleverd blijft worden.

  adm_content

  Geplande iSCSI LUN snapshots

  Door geplande iSCSI LUN snapshots te configureren kan het systeem automatisch en regelmatig snapshots nemen, gebaseerd op een gespecificeerde tijdsperiode, waarmee voorzien wordt in een constante bescherming van LUN data zonder de noodzaak van handmatige bediening en zonder dat de systeemprestaties merkbaar te beïnvloeden.

  adm_content