We gebruiken cookies om onze webpagina te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid .

 • Back-up & herstel
 • Gemakkelijke toegang
 • Thuisamusement
 • Serverhosting
 • Energiezuinig
 • Opslagbeheer
 • Systeem- en gegevensbeveiliging
 • Videobewaking
 • ASUSTOR NAS 華芸 MyArchive

  Vaste NAS-schijven onderweg

  Met de functie MyArchive (Mijn Archief) kunt u harde schijven gebruiken als verwisselbare opslag-archieven. Sluit een archief aan als u het nodig hebt en vervang het door een ander archief als u het niet meer nodig hebt. Maak gebruik van het gemak van 'plug and play' door te wisselen tussen verschillende gegevensverzamelingen.

  Opmerking: deze functie kan verschillen afhankelijk van het NAS-model dat wordt gebruikt.

  Asustor NAS 華芸 Vaste NAS-schijven onderweg

  Terabytes aan gegevens delen

  Nu hoeft u niet langer gehinderd te worden door langzame bestandsoverdracht via internet als u uw multimedia-verzameling met uw vrienden deelt. Laat uw vriend rechtstreeks van uw MyArchive-schijven aansluiten zodat hij direct toegang heeft tot terabytes aan gegevens.

  Asustor NAS 華芸 Terabytes aan gegevens delen

  N-1 manieren van vrijheid

  Het aantal gelijktijdige te configureren MyArchive schijven is aanzienlijk verhoogd naar N-1. Dit betekent dat u voor 4-schijfs modellen (i.e. AS6104T) 3 gelijktijdig gekoppelde MyArchive schijven geïnstalleerd kunt hebben en voor 10-schijfs modellen (i.e. AS7010T) zelfs 9 gelijktijdig gekoppelde Myarchive schijven. Als u de data op een MyArchive schijf benadert kunnen de andere Myarchive schijven in slaapstand blijven waardoor stroom bespaard wordt. Als ze gebruikt worden voor lokale backup functies, kunt u verschillende bestands types met veschillende eigenschappen nemen en deze netjes organiseren en backuppen naar individuele MyArchive schijven, alles in één handeling.
  Bovendien kunnen gebruikers met een nieuw toegevoegd “Alias” veld zelf gedefinieerde tags voor MyArchive schijven definiëren. Hiermee kunnen gebruikers snel de inhoud bepalen van MyArchive schijven vanuit de ADM bestands verkenner als er meerdere schijven gelijktijdig gekoppeld zijn.

  Asustor NAS 華芸 N-1 manieren van vrijheid

  Veilige data versleuteling

  MyArchive harde schijven ondersteunen nu nieuw geïntroduceerde AES 256bit versleuteling en kunnen geconfigureerd worden om op tot maar liefst 20 vertrouwde NAS apparaten gekoppeld te worden voor een breder gebruik. Decryptie methode, Naast de mogelijkheid een wachtwoord in te voeren of om een electronische encryptie key te importeren voor decryptie kan nu ook een USB apparaat gebruikt worden als een fysieke encryptie key **, zodat u uw data veilig in eigen hand kunt houden.

  *De MyArchive versleutelings funcrie ondersteunt alleen het EXT4 bestands systeem.
  **Eén enkel USB apparaat kan gekoppeld worden aan een ongelimiteerd aantal MyArchive schijven

  Asustor NAS 華芸 Veilige data versleuteling

  Ondersteunt nog meer bestands systeem formaten

  Het nieuw geüpgrade MyArchive mechanisme kan harde schijven formatteren als: EXT4, exFAT*, NTFS and HFS+ bestands systeem, hiermee wordt de flexibiiteit en beschikbaarheid van MyArchive schijven substantieel uitgebreid. Bovendien kunnen verwijderde MyArchive schijven, als zij niet meer nodig zijn voor gebruik, geplaatst worden in een externe eSATA/USB behuizing en zijn dan direct beschikbaar via Windows PC (NTFS bestands systeem) of Apple MAC apparaten (HFS+ bestandss systeem), ook kunnen ze op andere NAS apparaten geinstalleerd worden om daar gebruikt te worden.

  *Een authorisatiesleutel kopen om het exFAT-stuurprogramma te ontgrendelen.

  Asustor NAS 華芸 Ondersteunt nog meer bestands systeem formaten