ADM 2.6

Opmerking:

  1. Dit is een beta. ASUSTOR adviseert om voor het uitvoeren van een update een back-up te maken van belangrijke gegevens.
  2. Na het opwaarderen naar ADM 2.6 is het niet langer mogelijk om terug te keren naar een oudere versie.
  3. Waardeer na het opwaarderen naar ADM 2.6 alle NAS-apps en mobiele apps om compatibiliteitsproblemen te voorkomen.

C Library en Linux kernel updates

ADM 2.6’s ingebouwde GNU C library is geüpgrade van eglibc 2.13 naar glibc 2.22. Van nu af aan, of het nu gaat om ASUSTOR’s in-house ontwikkelde functies of om Apps ontwikkeld door derden, zullen ze allemaal voordeel hebben van de flexibiliteit en hoge compatibiliteit van de nieuwe library. In een poging om de stabiliteit, prestaties en veiligheid te verhogen van het Linux system op ASUSTOR NAS apparaten, upgrade ADM 2.6 de Linux kernel voor de AS50/51/70 apparaten naar de laatste 4.1 lange-termijn versie zoals die gevonden wordt op de AS31/61/62 serie apparaten.

Constante ontwikkeling van de MyArchive technologie

N-1 manieren van vrijheid

Het aantal gelijktijdige te configureren MyArchive schijven is aanzienlijk verhoogd naar N-1. Dit betekent dat u voor 4-schijfs modellen (i.e. AS6104T) 3 gelijktijdig gekoppelde MyArchive schijven geïnstalleerd kunt hebben en voor 10-schijfs modellen (i.e. AS7010T) zelfs 9 gelijktijdig gekoppelde Myarchive schijven. Als u de data op een MyArchive schijf benadert kunnen de andere Myarchive schijven in slaapstand blijven waardoor stroom bespaard wordt. Als ze gebruikt worden voor lokale backup functies, kunt u verschillende bestands types met veschillende eigenschappen nemen en deze netjes organiseren en backuppen naar individuele MyArchive schijven, alles in één handeling.
Bovendien kunnen gebruikers met een nieuw toegevoegd “Alias” veld zelf gedefinieerde tags voor MyArchive schijven definiëren. Hiermee kunnen gebruikers snel de inhoud bepalen van MyArchive schijven vanuit de ADM bestands verkenner als er meerdere schijven gelijktijdig gekoppeld zijn.

Ondersteunt nog meer bestands systeem formaten

Het nieuw geüpgrade MyArchive mechanisme kan harde schijven formatteren als: EXT4, exFAT*, NTFS and HFS+ bestands systeem, hiermee wordt de flexibiiteit en beschikbaarheid van MyArchive schijven substantieel uitgebreid. Bovendien kunnen verwijderde MyArchive schijven, als zij niet meer nodig zijn voor gebruik, geplaatst worden in een externe eSATA/USB behuizing en zijn dan direct beschikbaar via Windows PC (NTFS bestands systeem) of Apple MAC apparaten (HFS+ bestandss systeem), ook kunnen ze op andere NAS apparaten geinstalleerd worden om daar gebruikt te worden.

*Een authorisatiesleutel kopen om het exFAT-stuurprogramma te ontgrendelen.

Veilige data versleuteling

MyArchive harde schijven ondersteunen nu nieuw geïntroduceerde AES 256bit versleuteling en kunnen geconfigureerd worden om op tot maar liefst 20 vertrouwde NAS apparaten gekoppeld te worden voor een breder gebruik. Decryptie methode, Naast de mogelijkheid een wachtwoord in te voeren of om een electronische encryptie key te importeren voor decryptie kan nu ook een USB apparaat gebruikt worden als een fysieke encryptie key **, zodat u uw data veilig in eigen hand kunt houden.

*De MyArchive versleutelings funcrie ondersteunt alleen het EXT4 bestands systeem.
**Eén enkel USB apparaat kan gekoppeld worden aan een ongelimiteerd aantal MyArchive schijven

Gestapeld creëren en importeren van ADM accounts

Bij het opzetten van een gedeelde server besteden systeem beheerders vaak veel tijd aan het creëren van gebruikers accounts. ASUSTOR biedt nu een makkelijker en effciëntere manier aan om dit te doen. Via ADM’s gestapelde creër functie kunnen nu snel meerdere regelmatige opeenvolgende gebruikers accounts aangemaakt worden (b.v. student nummers). Voor wat betreft het aanmaken van onregelmatige, niet opeenvolgende accounts kunt u account data in een tekstveld opnemen (*.txt, *.csv) en deze dan importeren in ADM om accounts aan te maken. Tijdens het importeren zal het systeem de integriteit controleren van de account data en aangeven of er fouten zijn zodat systeem beheerders ze eenvoudig kunnen corrigeren.

Geplande iSCSI LUN snapshots

Door geplande iSCSI LUN snapshots te configureren kan het systeem automatisch en regelmatig snapshots nemen, gebaseerd op een gespecificeerde tijdsperiode, waarmee voorzien wordt in een constante bescherming van LUN data zonder de noodzaak van handmatige bediening en zonder dat de systeemprestaties merkbaar te beïnvloeden.

ASUSTOR Portal

Geoptimaliseerde YouTube prestaties

Geniet van verbeterde YouTube prestaties via Chromium's hardware versnelling. Bekijk 1080p video's op YouTube vlotjes en zonder enige vertraging.

*Als u de zwevende status balk wilt uitzetten gaat u naar de toolbar van de Chromium Browser, selecteer het [GoogleInput Gereedschap] afrol menu, selcteer [Extensie opties] en zet [Toon Status Balk] dan uit.
**Beschikbare apparaten: AS31 / AS32 / AS50 / AS51 / AS52 / AS53 / AS61 / AS62 / AS63 / AS64 / AS70

Kies elke streaming video website die u wilt

Behalve de standaard ingestelde Netflix en YouTube apps, levert ASUSTOR's Portal een groot aanbod aan populaire streaming video websites via de installatie van het URL-Pack. Hiermee heeft u de vrijheid om vanaf uw favoriete sites elke on-demand video te bekijken die u maar wilt.

* De Chrome en Chromium Web browsers, ondersteund door ASUSTOR Portal, hebben Google Input Tools in hun toolbars. Hiermee hebben gebuikers de mogelijkheid karakters van meer dan 80 verschillende talen in te voeren zonder dat er eerst speciale toetsenborden gedownload hoeven te worden.
**Beschikbare apparaten: AS31 / AS32 / AS50 / AS51 / AS61 / AS62 / AS63 / AS64 / AS70

Expanding your social media experience

Nadat u URL-Pack-Social aan ASUSTOR Portal heeft toegvoegd, kunt u elk social media platform kiezen om online met uw vrienden en familie te chatten, berichten te versturen, video’s te delen, bestanden te delen, een blog bij te houden en nieuwsgroepen te creëren. Met ASUSTOR Portal blijft u in contact met alle mensen waar u om geeft.

*Beschikbare apparaten: AS31 / AS32 / AS50 / AS51 / AS61 / AS62 / AS63 / AS64 / AS70

Bent u klaar voor de ADM 2.6?

Live Demo Bugs and Feedback
ASUSTOR.© All Rights Reserved 2015.  Address: 3F, No.136, Daye Road, Beitou Dist., Taipei City 112, Taiwan, ROC.
Tel: +886- 2-7737-0888 Fax: +886- 2-7737-0899